Hirdetés

Egy Pokémon streamer 10 nap alatt szedte össze mind a 905 szörnyet

|

Pokémon mesterek a világ minden táján elkezdtek belevágni egy új kihívásba, és az egyikőjük magasan a többiek fölé emelkedett.

Hirdetés

A GameFreak 2020-ban kiadta a Pokémon Home alkalmazást, ami lehetővé teszi, hogy felhőalapú szolgáltatásba mentsük le minden begyűjtött szörnyecskénket. Egy generációk közti csomópontot kaptunk, amely számon tartja az összes generáció Pókémonját, és új kihívást adott a mestereknek.

A sorozat rajongói elkezdték összegyűjteni az összes szörnyet az eddig megjelent összes játékban, hogy kimaxolhassák a Pokémon Home pokédexeiket. Johnstone is ezzel a céllal indult saját kalandjára, egészen elképesztő eredményt produkálva. A streamer 10 napon keresztül, megállás nélkül közvetítette a különböző Pokémon játékokat és töltötte fel a talált lényeit a Pokémon Home alaklmazásába.

Hirdetés

Minden epizódban új mentést kezdett, tehát gyakorlatilag az elejétől kezdte a teljes melót. A teljes gyűjtőakció 10 napig tartott, alább látható röviden a kihívás:

A teljes pokédex kitöltés egy olyan kihívás, amit a speedrunokon edződött közösség biztosan örömmel vállal. Kíváncsiak leszünk rá, hogy ki lesz az, aki ennél is gyorsabban fogja összeszedni mindent.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)