Hirdetés

Egy Portal rajongó a Minecraftban játszotta le a Valve játékának ikonikus dallamát

|

A Portal rajongói közösségének mind a két tucat tagja él és virul, és egyikőjük a Minecraftban talált új otthonra.

Hirdetés

Egy /u/minoan8128 nevű Reddit felhasználó feltöltött egy videót, amiben bemutatta saját minecraftos alkotását. A lejátszás gomb megnyomása után hamar kiderült, hogy egy hatalmas Portal rajongóról van szó, aki rengeteg időt és energiát ölt bele a Portal zenéjének lejátszásába. Attól lesz igazán lenyűgöző, hogy az alkotó sem modokat, sem semmilyen más ügyeskedést nem használt a blokkok összerakásához és azok pontos lehelyezéséhez.

Hirdetés

A lenti videó Minoan saját, Survival szabályrendszerű világában született, ami azt jelenti, hogy vadásznia, gyűjtögetnie és harcolnia kellett a 2 és fél perces anyag megszületéséért.

El sem tudjuk képzelni, hogy meddig tarthatott összegyűjteni a szükséges hozzávalókat. Minoan nem adott meg pontos adatokat, de azt elmondta, hogy több ezer vasgólem adta életét a dallamért.

I made Still Alive from Portal out of note blocks in my vanilla survival world from r/Minecraft

Minecraftozni nem lett több kedvünk ettől, de most mindannyian nagyon szívesen vennénk egy Portal folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)