Hirdetés

Egy rajongó a Super Mario 64 motorjával kezdett el kísérletezni Minecraftban

|

Egy tartalomgyártó nekiugrott egy komoly kihívást jelentő projektnek, amit valójában csak ő élvezhet majd.

Hirdetés

A modderként és programozóként tevékenykedő @pdxDylan nekiugrott egy új Minecraft projektnek. A célja, hogy Super Mario 64 motorjának elemeit futtatásra bírja a Mojang homokozóján belül, és már olyan jól halad a dologgal, hogy egy rövid bemutatóvideót fel is töltött.

Nagyon sok mindent még nem tudott csinálni a karakterrel, de az, hogy bizonyos szinten életképes ez az egész koncepció, már önmagában lenyűgöző.

Hirdetés

Dylan esküdözik, hogy a projekthez a Super Mario 64 visszafejtett kódalapját használta, és így építette be Mario karakterét annak minden fizikai interakciójával együtt a Minecraft Java alapú világába.

Az egész nagyon ígéretesnek tűnik, de van egy apró bökkenő. Mivel a Nintendo nagyon nem szereti az ilyen rajongói ügyeskedéseket, így Dylan nem publikálhatja a modot. A tartalomgyártó megígérte, hogy tölt majd fel videókat a cuccról, de ennél többet nem tehet.

Egy újabb fura élmény, amitől megfosztottak bennünket a Nintendo túlbuzgó, hírhedt ügyvédei...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)