Hirdetés

Egy Ratchet & Clank rajongó megcsinálta a saját robotját

|

A lelkes kellékes összerakta gyerekkori kedvencének ikonikus szereplőjét.

Hirdetés

A Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenéséig hátralévő időt már akár órákban is számolhatnánk. Hőseink hamarosan újabb kalandra indulnak, ami miatt Tom Lacey is nagyon nagyon izgatott volt.

A srác az új játék érkezésének örömére nekilátott, hogy összerakja saját Clank figuráját: temérdek munka volt a projektben, de tegnap végre elkészült.

Hirdetés

A robot testének alapjaiért egy 3D nyomtató volt a felelős, amihez a digitális modellt maga tervezte meg Blenderben. Clank rengeteget változott az évek során, így Tom egy kicsit szabadon kezelte a dolgot. Az eredmény ettől függetlenül összetéveszthetetlen:

A krómozás annyira jól sikerült, hogy a fotók alapján első ránézésre azt hittük, hogy egy ténylegesen fémből készült robotról van szó. Az egész hibátlan lett és éppen időben állt össze ahhoz, hogy Clank átsegíthesse majd Tomot a Rift Apart nehezebb részein.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)