Hirdetés

Egy redditező a The Last of Us Part II miatt saját magának küldött fenyegetésekkel próbált besározni két youtubert

|

Igazán szívmelengető (NEM), és tanulságos (IGEN) történet arról, hogy az egyik fél képtelen elfogadni a másik véleményét.

Hirdetés

Bizony nem csak az online játékokban, hanem szimplán az internetet böngészve is belefuthatunk egészen őrült figurákba, de valószínűleg ritkán találkozni olyan szerzettel, akivel nemrég a Girlfriend Reviews YouTube-csatornát üzemeltető párnak gyűlt meg a baja. A The Last of Us 2 Reddit-oldal felhasználói a jelek szerint valamiért eléggé megharagudtak a két videósra, és nem is igazán titkolták érzéseiket a közösségi oldalon.

A Girlfriend Reviews egyik tagja, Shelby aztán prezentálta is a Twitteren, hogy miféle posztok jelentek meg róluk a Redditen, de arra valószínűleg ő sem számított, hogy ezt követően milyen problémával kell majd szembenézniük. Később ugyanis egy TheRealRogerEbert nevű redditező arról számolt be, hogy a Girlfriends Reviews Twitter-oldalán megjelent bejegyzés után elég csúnyán zaklatni kezdték őt a YouTube-csatorna rajongói.

Hirdetés

TheRealRogerEbert különböző képekkel igyekezett bizonyítani, hogy valóban komoly támadásoknak van kitéve, ám a Girlfriend Reviews mögött álló Matt és Shelby furcsa apróságokra lett figyelmes az állítólagos zaklatások kapcsán. Például kételkedtek abban, hogy követőik retardáltnak neveznének bárkit is, miközben egyúttal transzfóbnak bélyegzik a célpontot, mert nem szereti a The Last of Us Part II-t. Az állítólagos fenyegetések között akadt olyan is, ami úgymond kapcsolatba hozta a golfütőt és a fejet, ami pedig egy gyakran használt meme a subredditen, és egy bizonyos karakter sorsára utal.

Ahogy az a Girlfriend Reviews friss videójából is kiderült, a pár végül arra a megállapításra jutott, hogy TheRealRogerEbert valójában saját magának küldözgette ezeket a fenyegetéseket. Később aztán a redditező felkereste a youtubereket is, hogy segítséget kérjen az ügy kapcsán, és a gyanú ellenére segítőkész volt Matt és Shelby is. A pohár valószínűleg akkor telt be a videósoknál, amikor TheRealRogerEbert nem akart nekik cenzúrázatlan képeket küldeni a zaklatásokról, és azzal fenyegetőzött, hogy a helyi hatóságokat is bevonja a buliba.

A Girlfriends Reviews mögött álló páros később ugyanis felfedte, hogy gyanús nekik a redditező, aki aztán meglepő módon elkezdte törölgetni az általa készített Reddit-fiókokat, és a jelek szerint még azt az e-mail címet is megsemmisítette, amin keresztül kommunikált a youtuberekkel. Ez pedig talán elég bizonyíték is arra, hogy bizony TheRealRogerEbert saját magának küldözgette a fenyegetéseket, és valószínűleg így akarta befeketíteni a Girlfriends Reviews csatornát és követőit.

Ha még több részletet szeretnétek megtudni erről az eléggé furcsa sztoriról, érdemes megnézni a pár videóját.

A The Last of Us 2 Reddit-oldal felhasználóit valószínűleg az bosszanthatta fel, hogy a YouTube-csatorna alapvetően pozitívan állt hozzá a tavaly debütált, elég megosztó sztorival rendelkező The Last of Us Part II-hoz. A subredditen egyébként elég sok olyan posztot találni, ami a Naughty Dog játékát ekézi, így talán némileg érthető is (még ha alapvetően butaság is így viselkedni), hogy a közösség nem szívleli a velük ellentétes véleményen lévőket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az viszont már egyáltalán nem normális dolog, ha valaki ilyen trükkökkel szeretne besározni bárkit, pusztán azért, mert máshogy viszonyul egy videojátékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)