Hirdetés

Egy rémálom is hatással volt a World of Warcraft egyik bossának nehezített változatára

|

A Blizzard egyik fejlesztője elég jópofa sztorival örvendeztette meg követőit a Twitteren.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosai rengeteg boss baját látták már el az MMORPG 2004-es megjelenése óta, sokféle összecsapásban lehetett már része annak, aki a kezdetek óta játszik. A napokban pedig fény derült egy vicces érdekességre az egyik jól ismert ellenfél kapcsán. A Warlords of Draenor kiegészítővel bekerült a játékba a Shadowmoon Burial Grounds nevezetű dungeon, amelynek utolsó bossa nem más, mint Ner'zhul, aki harc közben egy támadásával végig tud söpörni a területen, a játékosnak pedig ekkor az a dolga, hogy valahogy elkerülje a csapást.

Hirdetés

Mindezt a Blizzard egyik fejlesztője, Candace Thomas csinálta meg ilyenre, aki a Twitteren mesélt el egy érdekes sztorit.

A fejlesztő állítása szerint ugyanis egyik éjszaka volt egy rémálma, amely során a boss nem működött megfelelően, így minden irányból végigsöpört a játékosokon. Ez a jelek szerint pedig annyira megihlette Thomast, hogy később ki is bővítette Ner'zhul Heroic változatát ezzel a mechanikával.

Ti emlékeztek még a Ner'zhul elleni harcra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)