Hirdetés

Egy somogy megyei férfi szétverte fia gépét, mert ő nem akart segíteni fát vágni

|

Dühében fejszével tett jelentős kárt a PC-ben.

Hirdetés

Sokunkkal előfordult már, hogy fiatalabb korunkban szüleink épp akkor kértek meg minket valamire, amikor egy online meccs közepén voltunk, amit ugye nem lehet szüneteltetni, vagy épp a legizgalmasabb résznél jártunk egy játékban, és nem szívesen álltunk volna neki mosogatni, kivinni a szemetet, vagy, nos, fát vágni. 

Jó esetben a szülők ezt megértik, rosszabb esetben kihúzzák a netet vagy az áramkábelt, de az feltehetően ritka, hogy egy PC-nek fejszével essenek neki.

Hirdetés

A Siófoki Rendőrkapitányság rongálás vétség gyanúja miatt indított eljárást egy ságvári férfi ellen, aki március 15-én dél körül összeveszett a gyerekével, mert hiába kérte meg, hogy segítsen fát vágni, a fiú nem állt fel a géptől. Erre válaszul a férfi fejszével esett neki a PC-nek, és több százezer forintos kárt okozott.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Mint az az alábbi képeken is látható, tényleg nem úgy néz ki a ház, mintha szándékosan modolták volna ilyenre.

Annak azért egy kicsit örülünk, hogy az édesapa dühét a gépen töltötte ki, nem pedig fián.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)