Hirdetés

Egy speedrunner fél óra alatt vitte végig a Halo Infinite-et a legnehezebb fokozaton

|

Ugyan a Halo Infinite még egy relatív új játék, a speedrun közösség már megtalálta annak kiskapuit.

Hirdetés

Az IGN.com megosztott egy videót, amiben egy Sasquatch néven működő speedrunner alig 29 perc alatt darálja le a Halo Infinite sztori módját. A versenyző a Legendary nehézség ellenére is elképesztő eredményt futott, amit így még a játék fejlesztői sem hagyhattak szó nélkül.

A videóban maga Mika Little (játékmenet tervező), Brian Traugott (vezető pálya tervező), és Caleb Doughty (játéktervező) kommentálják a játékos futamát. Van is mit kommentálni, mivel Sasquatch több trükköt, és játékhibát is kihasznált a gyors menet kedvéért. Ettől még persze nem lesz az egész egy kevésbé lenyűgöző mutatvány.

Hirdetés

Alább megcsodálható a fékevesztett futam, elég pörgős 29 perc vár rátok a play gombra tenyerelve:

A Halo Infinite kampánya egyébként egészen szórakoztatóra sikerült, így ha nem hajt benneteket a versenyszellem, akkor érdemes lesz lelassítani, és kiélvezni annak minden óráját.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)