Hirdetés

Egy streamer sértetlenül játszotta végig az összes klasszikus Resident Evil címet

|

Az úgynevezett God Run egy brutális kihívás, amelynek során 10 útvonalat kell végigpörgetni 4 játékon keresztül zsinórban.

Hirdetés

A Resident Evil sorozat egyébként sem arról híres, hogy túlzottan elnéző lenne a játékosokkal, de amikor a God Runról van szó, akkor már valóban embertelen nehézségről beszélünk.

Ebben a kihívásfajtában az a cél, hogy a játékos végigjárja mind a négy klasszikus Resident Evil címet és azok extra útvonalait egyetlen karcolás nélkül. Ha például elszenvedsz egy előre nem látott csapást a Resident Evil 2 Claire-B útvonalában, akkor az előző játéktól kell újrakezdened a próbálkozást.

Hirdetés

A God Runok értelemszerűen iszonyatosan izzasztóak. Ezen a ponton a kihívás legalább annyira múlik a szerencsén, mint a játékok alapos ismeretén. Könnyen lehet, hogy mindent begyakoroltál és minden ütközetet fejből tudsz, de ha az egyik NPC éppen úgy érzi, hogy most egy extra ütést küldene feléd balról, akkor az több órádba is belekerülhet.

Éppen ezért annyira lenyűgöző MattDaRoc futama, aki 15 óra alatt letudta az egészet:

A csatornájára egyébként több sérülésmentes futamot is feltöltött, így érdemes lehet szétnézni a videói között, ha valakit érdekel az ilyesmi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)