Hirdetés

Egy teljes The Elder Scrolls kalandot játszhatunk végig a Twitteren

|

A The Elder Scrolls Online legújabb tartalmi csomagjának apropóján a Bethesda összedobott egy izgalmas és rendhagyó történetet.

Hirdetés

Ha most ellátogatsz a Bethesda ANZ közösségi oldalára, akkor ott találni fogsz egy nyereményjátékot, ami izgalmasabb, mint elsőre hangzik. A buliban azok vehetnek részt, akik végigpörgetnek egy szöveges kalandot, ami a tweet alatt indul. A választweetekben ott lesznek az egyes választási lehetőségek, melyeken keresztül egy izgalmas történet bontakozik ki.

A sztori Markarthban indul, ami a Skyrim játékosainak ismerős terep lehet, de nem az ő kedvükért kezdődik így a történet. Az egész kalandjáték ugyanis azért készült, hogy a Markarth DLC-csomag érkezését hirdesse, ami a The Elder Scrolls Online legújabb tartalmi kiegészítése.

Hirdetés

A nyereményjátékon rengeteg TESO extrát lehet bezsebelni, de a móka ezen részéből mi teljesen kimaradunk, a díjak csak ausztrál és Új-zélandi játékosoknak szólnak.

A The Elder Scrolls Online most ingyenesen játszható egészen december 9-ig, aki pedig szeretné véglegesen bezsebelni az MMO-t, az most 60 százalékos leárazás mellett teheti ezt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)