Hirdetés

Egy Tony Hawk's Pro Skater játékos Roxfortból csinált gördeszkapályát

|

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Roxfort gördeszkaisten és istennő képző intézményébe.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 rajongók már nem egy elképesztő pályát hoztak össze, de Skramblez Roxfort kastélya mindet lekörözi. Persze mivel modellek és textúrák tekintetében szűkös kereteket kínál a játék, így maga a kastély nem lett annyira lenyűgöző mint a filmekben. Ez viszont természetesen nem teszi kevésbé izgalmassá a nagyteremben való deszkázást. A Weasley ikrek büszkék lennének.

Skramblez egyébként nem csak magát a kastélyt építette fel, de összerakott egy-két karaktert is, melyek a Harry Potter filmek főszereplőit helyezik az akció közepébe. Sosem hittem volna, hogy Hermionét valaha deszkázni látom, de ez a nap is eljött.

Hirdetés

A parkot bárki kipróbálhatja PC-n, de konzolokra sajnos nem lehet átvinni, így a PlayStation 4-es és Xbox One-os varázslók kimaradnak a mókából. Az alábbi videó megmutatja nektek, egészen pontosan mire is számíthattok, be beszálltok a deszkázó varázslótanoncok bulijába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)