Hirdetés

Egy újabb G.I. Joe filmen dolgozik a Paramount

|

A G.I. Joe mozis franchise akkor is kötelező a Hasbro játékából, ha egyáltalán nem is biztos, hogy sikerre vihető.

Hirdetés

A Variety értesülése szerint a Paramount Pictures és a Hasbro a negyedik, új hullámos G.I. Joe filmen dolgoznak, bár egyelőre semmi sem mutat abba az irányba, hogy ez jelentősen megtérülő törekvés lehetne. A stúdió jelenleg tárgyal Joe Shrapnellel és Anna Waterhouse-zal a forgatókönyv megírásáról. A tervek szerint ez az egyelőre még alcím nélküli projekt a Snake Eyes: G.I. Joe Origins után kerül majd mozikba.

Hirdetés

A Snake Eyes egy előzménytörténet lesz, így az gyakorlatilag újraindítja a hét évvel ezelőtt indított G.I. Joe sorozatot. A produceri székben Lorenzo di Bonaventura ül majd, aki a Hasbro produkciós cégével együtt fogja összehozni az október 23-ra tervezett mozit. Lorenzo egyébként a Snake Eyes utáni, új G.I. Joe film produceri munkáit is elvállalta már.

A G.I. Joe sorozat legutóbbi két filmje, a Megtorlás és A kobra árnyéka ugyan nyereségesek voltak, de nem robbantották fel a kasszákat. Meglátjuk, hogy ezúttal ez mennyire fog sikerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)