Hirdetés

Egy youtuber bekötött szemmel játszotta végig a Sekiro: Shadows Die Twice-t

|

Míg sokan easy mode-ot szeretnének a soulslike játékokba, addig mások direkt olyan körülményeket teremtenek, amelyek fokozzák a kihívás mértékét.

Hirdetés

Tartozom egy vallomással: nem én vagyok a világ legügyesebb soulslike-játékosa, talán valahol az alsó tíz százalékban lehetek, ami azt jelenti, hogy annak idején vért és verítéket izzadva mentem neki újra és újra a Nioh bossharcainak. Idővel persze fejlődtem, eredményesebben küzdöttem, de sosem vált belőlem olyan profi, aki hátrabilincselt kezekkel, bekötött szemmel és fél lábon ugrándozva pusztán az orrával bökdösve a kontrollert is képes lenne győzelmet aratni ott, ahol a legtöbben elbuknának.

Márpedig valami hasonlót hajtott végre egy Mitchriz néven aktív youtuber és Twitch-streamer, akik úgy szaladt át a soulslike műfajt megteremtő FromSoftware legutóbbi alkotásán, hogy közben semmit sem látott abból, ami a monitoron zajlott.

Hirdetés

Bizony-bizony nem kisebb tettet hajtott végre, minthogy - ha minden igaz, a világon elsőként - bekötött szemmel 4 óra, 35 perc és 13 másodperc alatt átverekedte magát a Sekiro: Shadows Die Twice-on, és második nekifutásra az utolsó bosst is két vállra fektette.

Emberünk végig a hallására támaszkodott, valamint folyamatosan számolgatva mérte fel mindig a távolságokat, és hogy mikor kell egy összecsapásban támadnia, hárítania vagy épp elhajolnia a csapás elől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mit gondoltok, ti utána tudnátok csinálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)