Hirdetés

Egy zászló miatt ömlenek a negatív értékelések a Life is Strange: True Colorsre

|

Sikerült a fejlesztőknek felbőszíteniük Kínát.

Hirdetés

Bár erősen korlátozott, hogy a kínai játékosok mivel és meddig játszhatnak, a Steam alapvetően ott is elérhető (sőt, Kína a platform második legnépszerűbb piaca), és a Life is Strange: True Colors sem akadt fel a cenzorokon. Általánosságban jó a megítélése, sőt, a Valve platformján érkezett értékelések alapján a Nagyon pozitív kategóriába került, viszont megjelent jó néhány kínai játékos, akik nem a játék minősége, hanem egyetlen zászló miatt küldik a negatív értékeléseket.

Haven Springs városában van egy bolt, a Treasures of Tibet, melynek bejárata felett a tibeti zászló lóg. Annyi ezzel a gond, hogy az Tibet függetlenségének jelképe, amit Kína nem ismer el, így tiltott jelképnek számít az országban.

Hirdetés

Erre próbálják kínai játékosok felhívni a Square Enix figyelmét. Van, aki hozzátette, hogy Tajvan, Hongkong, Makaó és Tibet úgyszintén Kína része az ősidők óta, és hülye, aki másképp gondolja.

Mindenesetre a játék maga tényleg jó lett, a külföldi értékelések szinte kivétel nélkül dícsérték. Mi is igyekszünk nektek mihamarabb beszámolni az élményeinkről.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)