Hirdetés

Egyelőre nem valószínű, hogy Dr Disrespect YouTube-ra költözik

|

A streamer rajongói égen-földön kutatnak egy jelért, hogy megtudják, hol folytatódik kedvencük karriere, de minden kis nyom tévútnak bizonyul, így a nemrég szárnyra kapott YouTube pletyka is.

Hirdetés

A videojáték-streamerek környékén most elég sok a felfordulás, hiszen a Mixer bezárásával rengetegen kényszerültek új platformra, így például Ninja is a YouTube-on folytatja tovább munkásságát. Nemsokkal ezután egy másik hír is áthömpölygött a streaming-világon, ugyanis a Twitch letiltotta Guy "Dr Disrespect" Beahm csatornáját, azóta pedig megannyi feltételezés, pletyka és híresztelés látott napvilágot, de azt senkinek nem akaródzik elárulni, hogy mi történt és, hogy hogyan tovább.

Hirdetés

Dr Disrespect nemrégiben frissítette Twitter-fiókja leírását, melyben most már megtalálni a 2010 óta működő YouTube csatornájának linkjét. Ebből sokan következtettek arra - lássuk be, nem alaptalanul - hogy a streamer talán átnyergel a Google platformjára, hogy ott folytassa munkásságát. Egy játékiparba jól beépült forrás és e-sport tanácsadó, Rod Breslau most azonban kicsit lehűtötte a reményeket.

A szakértő HasanAbi egyik közvetítésében szólalt meg, itt pedig kifejtette, hogy nincs tudomása arról, hogy jelenleg bárki is tárgyalna Dr Disrespecttel, azt pedig megerősítheti, hogy a YouTube biztosan nem kereste meg a streamert. A frissített Twitter adatlap valószínűleg arra szolgál, hogy az emberek addig is találjanak tartalmakat, ameddig Beahm Twitch fiókja körül el nem oszlanak a kérdőjelek - ha erre egyáltalán valaha sor kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)