Hirdetés

Egyre több fontos és népszerű streamer hagyja ott a Diablo Immortalt

|

Nem csillapodik a mikrotranzakciók által gerjesztett vihar a Diablo Immortal körül.

Hirdetés

Diablo Immortal tesztünkben mi is arra a konklúzióra jutottunk, mint ami a nagy átlag véleménye is. A játék kifejezetten élvezhető, tényleg kiemelkedő minőséget nyújt a játékosoknak, azonban bármilyen pozitívumot is hozunk fel mellette, a mikrotranzakciók mindent beárnyékolnak.

Ennek tudatában nem is olyan meglepő, hogy a kezdeti felhajtás egyre inkább alább hagy a népszerű streamerek körében is, akik közül sokan már abba is hagyták a Diablo Immortalt. Nem sokkal a megjelenés után például Asmongold, aki az idők kezdete óta játszik a Blizzard játékaival, elmondta, a Diablo Immortal szinte semmi újat nem tesz le az asztalra, kivéve a mikrotranzakciók terén, ott ugyanis tényleg a maximumra tekerték a potmétert. 

Hirdetés

Asmongold mellett már több népszerű streamer, például Quin69 és Bellular Gaming is otthagyta a játékot. Quin korábban tetemes összeget költött, hogy végre kimaxolhasson egy legendary gemet, aztán törölte a karaktert.

A három korábban említett személy után most egy negyedik is felhagy a játékkal. Wudijo egy YouTube-videóban közölte a követőivel, hogy miután már nem ők lesznek az uralkodó Immortalok a szerveren, felhagy a Diablo Immortallal, most is már csak a csapattársai miatt játszik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Közösségi szempontból nagyon nem áll jól a Diablo Immortal szénája, nemrégiben a Maxroll is bejelentette, hogy megszüntetik a játék támogatását. A Maxroll az egyik legjobb guide weboldal Diablo és egyéb, hasonló játékokhoz. A közleményükben leírták, rengeteg pénzt költöttek arra, hogy támogassák a Diablo Immortalt, a 10 ezernél is több fejlesztésre fordított óráról nem is beszélve, így nem volt könnyű, akkor is ezt látták a helyesnek döntésnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)