Hirdetés

Ekkor mutatkozik be a Suicide Squad: Kill the Justice League és az új Batman-játék

|

Ha minden igaz, akkor elég izgalmas bejelentésekre számíthatunk a hamarosan esedékes DC FanDome eseményen.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Batman: Arkham széria mögött álló Rocksteady Studios műhelyében készül egy vadonatúj Suicide Squad-játék, amit a még augusztusban megrendezésre kerülő DC FanDome-on be is fognak mutatni. Korábban kiszivárgott dolgok alapján pedig azt is gyaníthattuk, hogy a WB Games Montreal újdonsága is ezen a bulin mutatkozhat be, és a jelek szerint így is lesz.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy augusztus 22-én, magyar idő szerint este 7 óra 30 perckor kezdődik a WB Games Montreal prezentációja, amely során jó eséllyel végre megismerhetjük azt a játékot, amire már korábban is utalgatott a csapat. Egyesek szerint ez a Batman: Gotham Knights, ami elvileg egy következő generációs kaland lesz már.

Ezzel együtt pedig a Rocksteady alkotásának is szentelnek egy külön panelt, ahol magyar idő szerint augusztus 23-án, hajnali 2 órakor elméletileg bemutatkozik a srácok új alkotása. A beosztásban Suicide Squad: Kill the Justice League szerepel, szóval úgy tűnik, hogy már a hivatalos címre is fény derült.

Ti figyelemmel követitek majd a bejelentéseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)