Hirdetés

El tudod játszani a Minecraftet szájjal?

|

Kockás naplementével is remekül szól az a capella a MayTree kórusának előadásában.

Hirdetés

A dél-koreai MayTree csapatát talán már senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a hatfős formáció az utóbbi hónapokban számos lenyűgöző a capella előadással kápráztatott el minket.

Elénekelték például a Windows rendszerhangjait, a legnépszerűbb csevegőappok jelzőhangjait, majd legendás filmes intrókkal és a Grand Theft Auto-sorozat zenéivel is bizonyították kivételes tehetségüket.

Hirdetés

A játékok terepén maradva pedig ezúttal nem mást, mint a Minecraftet vették elő, másfél percre visszarepítve minket a nyugodt építkezés (már ha nem zaklatnak a Creeperek) paradicsomába. A hangulat kedvéért még egy jellegzetes, kockás naplementét is megcsodálhatunk az előadás alatt.

Most sem győzzük hangsúlyozni, hogy érdemes meghallgatni az együttes többi művét is, hiszen olyan további tételek találhatók köztük, mint a James Bond, a Star Wars, a Harry Potter, vagy épp a Trónok harca főcímzenéje. Ha pedig inkább a játékok érdekelnek, ajánljuk a Super Mario,  az Angry Birds és a PlayStation 2-hangok feldolgozását.

   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)