Hirdetés

Eladná 11 millió feliratkozós csatornáját egy youtuber, akit bántalmazással vádolnak

|

Adam Dahlberg 2022 elején kirobbant botránya után már valószínűleg nem fog videózni, szabadulna a csatornától.

Hirdetés

Bármelyik sikeres youtuber és streamer megmondja, hogy a nézőket elsősorban nem a videók tárgya érdekli, hanem az, aki a tartalmakat készíti. Azért követik a legnépszerűbb streamereket milliók, mert személyiségükkel, viselkedésükkel vagy épp kinézetükkel kiérdemelték ezt, és ha a nézőknek választania kell, hogy a nekik szimpatikus játékost nézik Elden Ringezés közben, vagy egy random arcot, biztos, hogy előbbi mellett döntenek.

Ezért sem biztos, hogy jó ötlet megvenni egy közismert youtuber csatornáját, még úgy sem, hogy aki elkezd közvetíteni rá, rögtön 11,2 millió feliratkozót érhet el.

Hirdetés

Adam Dahlberg, az eleinte SkyDoesMinecraft, majd SkyDoesEverything néven streamelő videós 2011 óta űzte az ipart, azonban 2022 januárjában korábbi partnere abúzussal vádolta meg, és állításait képekkel, videókkal támasztotta alá. Azt írta a máig elérhető, terjedelmes dokumentumban, hogy testileg, verbálisan, szexuálisan bántalmazta őt és más nőket, számos incidensnél a rendőrségnek kellett közbelépnie, egyszer pedig egy kórházban kezdett őrjöngésbe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Bár nem tudni arról, hogy végül indult-e hivatalos eljárás, Dahlberg hónapok óta nem töltött fel új videót, január óta nem kommunikál közösségi oldalain. A kimondottan közösségi médiás fiókok adás-vételére szakosodott Fameswap oldalon április 19. óta megvásárolható a SkyDoesEverything csatorna, amit a beszédes nevű skysellsstuff felhasználó árul a Sky VS Gaming nevű, egy éve inaktív, de 1,3 millió feliratkozóval rendelkező csatornával együtt. Előbbi 900 ezer dollárért vehető át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)