Hirdetés

Eladó a világ legnagyobb játékgyűjteménye

|

Több mint 11 000 videojátéktól válik meg Michael Thommason, aki hivatalosan is a világ legnagyobb videojáték-gyűjteményének tulajdonosa.

Hirdetés

Gondoljatok bele, 11 000 videojáték... ennyibe még belekezdeni sem lehet, nemhogy mindet végigjátszani.

Thommason nem is azért bővítette elszántan gyűjteményét, mert minden benne szereplő játékot ki akart próbálni. Az összes Dreamcast, Saturn, Virtual Boy, Lynx, Jaguar, Turbo-Grafx-16 Super CD és Sega CD játék egy példánya a birtokában van, és majdnem teljes Sega 32-X, Magnavox Odyssey 2, SuperVision, Vectrex és Gizmodo gyűjteménye is. Ha megkérdeznéd, hogy az általad birtokolt platformra tudna-e valami játékot ajánlani, biztos érdemi választ tudna adni. A gyűjtemény körülbelül negyede még bontatlan, gyári csomagolásában van, és több mint 8000 játékhoz jár kézikönyv. „Hét független játékboltot üzemeltettem a kilencvenes években, és egy másik láncnak dolgoztam az elmúlt évtizedben.” - nyilatkozta Thommason. „Ugyan most eladom a gyűjteményt, légyszi ne értsétek félre, ne következtessetek arra, hogy otthagyom a hobbimat. Egyáltalán nem erről van szó. Imádom a játékokat és szerves részét képezik a személyemnek. [...] Egyszerűen annyi van, hogy a közeli és a bővebb családomnak szükségletei vannak, amiket ki kell elégíteni. Ugyan nem szeretnék megválni ezektől a játékoktól, vannak felelősségeim mások iránt, és ezeket így tudom beteljesíteni.” - tette hozzá.

Az aukció 10 nap múlva ér véget, jelenleg 9 000 dollárnál tart, és a gyűjtemény mellé a hivatalos Guinness oklevél is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)