Hirdetés

Eladó egy joystick, amivel leszálltak a Holdra

|

Az Apollo 15 legénysége által használt kontrollert még ebben a hónapban elárverezik. Vajon meddig megy fel az ára?

Hirdetés

A joysticket Dave Scott kapitány használta 1971-ben, hogy leszálljon a Hold felszínére.

A kontroller a hírek szerint tökéletes állapotban van, bár nem valószínű, hogy az a joystick, amivel majd' negyven évvel ezelőtt az Apollo 15 legénysége leszállt a Holdra rendelkezik olyan portokkal, hogy vidáman Space Invaders-özhessen vele a vásároló. Arról egyelőre nem tudunk, hogy mennyi lesz az indulólicit, de az RR Auction szerint akár a 300 000 dollárt is elérheti a végén. És mint említettem, nem garantált a Space Invaders sem.

Az aukción nem csak ezt az egyik tárgyat árverezik el, sok más mellett ott lesz még Buzz Aldrin (nem összekeverendő a hasonló nevű rajzfilmfigurával) NASA által készített kesztyűje is.

 

Ti szívesen látnátok ilyen relikviákat a gyűjtői kiadásokhoz kapott fröccsentett szobrocskák mellett a polcon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)