Hirdetés

Eladóvá vált Erzsébet királynő aranyozott Nintendo Wii konzolja

|

Csillagászati összeget kell leszurkolnia annak, aki a királynőnek szánt Wii-n akar játszani.

Hirdetés

A Big Family Games marketinges kampányának részeként 2009-ben a THQ kiadó elkészített egy aranyborítású Nintendo Wii konzolt, amit nem másnak, mint II. Erzsébet brit királynőnek szántak. Őfelsége végül sosem kapta meg a konzolt (ezért biztosan elképesztően szomorú volt), az arany Wii egy Donny Fillerup nevű gyűjtőnél kötött ki.

Donny most épp költözni szeretne, új otthonának megvásárlásának érdekében pedig elad pár régi ereklyét, épp ezért válik meg most az Erzsébet királynőnek szánt egyedi Nintendo Wii-től is.

Hirdetés

A 24 karátos arannyal borított konzol 300 ezer dollárért vásárolható meg az eBay-en, ez több mint 90 millió forintot jelent. Szerencsére legalább licitálni nem kell rá, az ár ugyanis fix. Ilyen ár mellett valószínűleg a 10 dolláros szállítási költség már említést sem érdemel. 

Az arany Wiiről a People Make Games YouTube-csatorna remek videóban mesél el további részleteket 2019-ben, ezt is érdemes megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)