Hirdetés

Elárasztották az eBayt az előre telepített Fortnite-tal rendelkező iPhone-ok

|

Ráadásul sokan még Apple mércével is pimaszul magas összeget kérnek egy használt eszközért, csak azért, mert azon ott van az Epic játéka.

Hirdetés

Az Epic Games rendesen összerúgta a port az Apple-lel és a Google-lel, amiért azok a cég szerint túlzottan magas részesedést követelnek a játékok bevételeiből - a balhé előzményeiről és lehetséges kimeneteleiről itt írtunk bővebben. A dolog olyannyira elmérgesedni látszik, hogy az Apple már nem csak a Fortnite-ot, de a teljes Epic Gamest kitiltaná az iOS-ről, így sok Unreal Engine-t használó játék válna használhatatlanná. Persze a kiadók perpatvarából néhány élelmes felhasználó már most megpróbál hasznot húzni.

Hirdetés

Az eBay-t újabban ellepték azok az iPhone-ok, melyekre még a balhé előtt feltelepítették a Fortnite-ot, így azokon továbbra is játszható az Epic játéka. Kétségtelen, hogy egy frissen nyílt piaci rést töltenek be az eszközökkel, azonban az árazás tekintetében sokan már a nagyzási téboly határát súrolják. Van olyan, aki több mint 3 millió forintért kínál egy iPhone XR-t Fortnite-tal, de az átlagos árak is több százezer forint körül mozognak - legtöbbször magasabb áron, mint az adott készülék új modelljei:

Az Epic Games és az Apple közötti viszály valószínűleg nem csillapodik le egyhamar, és azt sem tudjuk, hogy valaha visszatér-e a játék az almás mobilokra, de ha esetleg már soha nem lehetne Fortnite-ot játszani iOS-en, több millió forintot még akkor sem fizetnénk egy ilyen készülékért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)