Hirdetés

Elárulta a BioWare, hogy miért nem lett semmi annak idején a Mass Effect filmből

|

Hiába már több mint tíz éves sztori, nem szabad feladni a reményt, hogy egyszer újra előkerül a projekt.

Hirdetés

Egyszer régen, mikor még hittünk a csodákban, készülőben volt egy Mass Effect film, mely végül sosem készült el. Az EA 2010-ben eladta a sorozat filmes jogait a Legendary Picturesnek, akik az akkori BioWare vezetőkkel karöltve akarták vászonra vinni a Mass Effect történetét. 

A projekt végül sosem valósult meg, az viszont egészen idáig titok volt, hogy miért nem sikerült befejezni a filmet.

Hirdetés

Most a BioWare vezető írója, Mac Walters, egy interjúban elmesélte, hogy mi állt a leállítás mögött.

"Mindig úgy éreztük, hogy harcolunk az IP-vel. [...] Milyen történetet tudunk elmesélni egyáltalán kb. 90 - 120 perc alatt? Igazságot tegyünk a végén?"

Walters hozzátette, hogy később még az is szóba került, hogy TV műsorként materializálódik a projekt, ami a Legendary Pictures vezetőségében történt változások miatt került szóba, később azonban nem vették újra elő a Mass Effectet.

Szerencsére a BioWare írója szerint még nincs semmi veszve, ugyanis nem az a kérdés, hogy lesz-e valaha Mass Effect sorozat, hanem az, hogy mikor nyúl hozzá végre Hollywood. Egyébként a fejlesztők is úgy érzik, hogy a TV-re készült műsor sokkal inkább passzolna a Mass Effect hatalmas történetéhez, így ugyanis sokkal több teret kaphatna a történetmesélés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)