Hirdetés

Elbukta a pert a srác, aki 25 millió dollárt akart a Twitchtől, mert a platform túl sok női streamert ajánlott neki

|

Hiába szeretett volna pusztán játékokat nézni, megállíthatatlanul ömlöttek rá a szexi streamerlányok.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban hajlamosak az emberek mindenért perelni, mert néha akármennyire bizarr egy ügy, előfordulhat, hogy nyernek. Erik Estavillo azonban nem kap 25 millió dolláros kártérítést a Twitchtől, és ezt részben magának köszönheti.

Az úriember azzal fordult a Santa Clara-i törvényszékhez, hogy a Twitch kódja miatt rengeteg szuggesztíven viselkedő női streamert lát, és nem tudja úgy használni a platformot, hogy ne legyen kitéve szexuális tartalmaknak. Hozzátette, miután előfizetett a Twitch Prime-ra, betegségei súlyosbodtak: depressziós, OCD-s, pánikbeteg, agorafóbiája és Crohn-betegsége is van. Az összeg mellett azt is kérte, hogy a platform tiltsa le Pokimane-t, Alinityt, és más női videósokat.

Hirdetés

A bíró arra hivatkozva utasította el a keresetet, hogy a kaliforniai törvények nem rendelkeznek az ügyben. Érdekesség, hogy Estavillo 786 női streamert követ a Twitchen, és egyetlen férfit sem, amit ő azzal indokol, hogy nem lehet nemekre szűrni.

Egyébként nagy pereskedő, a Sonyt, a Microsoftot és a Nintendot is támadta már különböző okokból, például azért, mert bant kapott, elviselhetetlen stresszt okozott számára, amikor az Xbox 360-asa RROD hibával kimúlt, és sérelmezte, amikor a Nintendo lekapcsolt egy Homebrew csatornát a Wii-jén, aminek segítségével kalózkodott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)