Hirdetés

Elcsendesedtek az Activision Blizzard közösségi médiás oldalai

|

Talán nem is nehéz kitalálni, hogy miért történt ez.

Hirdetés

Méretes botrány alakult ki az Activision Blizzard háza táján, miután kiderült, hogy eljárás indult ellenük, mert a hírek szerint súlyos negatív diszkrimináció érte korábban a csapatban dolgozó nőket, és a szexuális zaklatások sem voltak ritkák.

Időközben már rengetegen fejezték ki nemtetszésüket az Activision Blizzard irányába, köztük még a média egy része is, és úgy tűnik, hogy a vállalat nem is szeretne újabb támadási felületeket adni a közösségi médiában.

Hirdetés

A jelek szerint a botrány kirobbanása óta alaposan lelassult az élet a Diablo, a World of Warcraft, az Overwatch, a Call of Duty, és még a Crash Bandicoot hivatalos Twitter-oldalán is. Ezeken a felületeken általában elég gyakoriak a különböző posztok, vagy épp a rajongói tweetekre érkezett válaszok, de jó eséllyel az Activision Blizzard igyekszik picit a háttérbe szorulni most, így talán érthető is, miért nem leptek meg minket egy jópofa bejegyzéssel mostanában.

A fenti franchise-ok oldalai mellett az Activision és a Blizzard Entertainment hivatalos csatornáival is hasonló a helyzet, de Facebookon és Instagramon is tapasztalható az elcsendesedés. Persze ez valószínűleg nem hallgattatja majd el a felháborodott rajongókat és nem éppen kellemes tapasztalatokkal gazdagodott munkatársakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)