Hirdetés

Eldőlt: Ninja visszatér a Twitchre, méghozzá exkluzív szerződéssel

|

Anno drámai kilépővel távozott a platformról, mert a Mixertől kapott egy vonzó ajánlatot, de mivel az megszűnt, újra "hazatért".

Hirdetés

Július 22-én bezárta kapuit a Mixer, a Microsoft rövid életű streaming szolgáltatása, mert a cég úgy látta, mindenkinek jobb lesz, ha inkább a Facebook Gaminggel szövetkezik. A streamerek azonban nem migráltak át a közösségi oldalhoz, inkább megpróbálták megtalálni a nekik leginkább megfelelő alternatívát. Sokaknál ez - szerződésektől függetlenül is - a Twitch lett, és Ninja is felbukkant már ott, de csak most lett hivatalos a visszatérése.

Hirdetés

A videós többéves szerződést kötött a Twitchcsel. Közleményében elmondta, nagyon örül, hogy újra a lojális rajongóinak streamelhet teljes munkaidőben, és bár sokáig tanakodott azon, hol folytassa karrierjét, döntésében segített, hogy a Twitch mindvégig támogatta. Egyik célja lesz a továbbiakban a kis figyelmet kapó tartalomgyártók felkarolása is. Első közvetítése ma este 21:00-kor indul, véletlenül épp a Ubisoft Forwarddal egyidőben.

Augusztusban Shroud jelentette be, hogy szintén a Twitchet választja, ő már közel egy hónapja oda közvetít. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)