Hirdetés

Elhunyt Brad Venable, akinek hangját számos játékban hallhattuk

|

A szinkronszínész jó pár népszerű projektben részt vett pályafutása során.

Hirdetés

Mindössze 43 éves korában meghalt Brad Venable, aki az elmúlt jó néhány évben szinkronszínészként tevékenykedett, így ha az arcát nem is, a hangját valószínűleg rengetegen ismerték meg. Venable rengeteg anime szinkronizálásában részt vett, de olyan játékokban is szólaltatott meg szereplőket, mint a World of Warcraft, a The Sinking City, vagy éppen a Devil May Cry 5, amiben a nagyszájú démon, Griffon és Nightmare hangját kölcsönözte.

Hirdetés

A szomorú hírt követően sokan, köztük a NieR: Automata 2B-jének angol hangja, Kira Buckland, és a szintén szinkronszínészként tevékenykedő Erica Mendez is megemlékezett elhunyt kollégájukról a Twitteren.

Az ugyancsak szakmabéli Darrel J Delfin pedig egy videóban emlékezett meg kollégájáról.

Brad Venable egyébként még jó néhány tavalyi videojátékban is közreműködött, így hallhatjuk a hangját például a Serious Sam 4-ben, a Demon's Souls remake-ben, de még a Call of Duty: Black Ops Cold Warban is.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)