Hirdetés

Elhunyt IdolNinja, akinek nem hivatalosan a Saints Row 2 rengeteget köszönhet

|

Mike Watson már évek óta küzdött a rákkal, mielőtt tavaly bejelentette, hogy lemond a community developer posztjáról.

Hirdetés

Tegnap végre bejelentettek a Saints Row franchise következő epizódját, viszont nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a korábbi epizódoknak is van egy nagyon kitartó és lelkes rajongótábora. Ennek a közösségnek oszlopos tagja volt Mike Watson (vagy másnéven "IdolNinja"), aki nem csak a Volition csapatának közösségfejlesztője volt, de keményen dolgozott azon is, hogy a sorozat egyik legnépszerűbb darabja, a Saints Row 2 modern PC-ken és játszható legyen.

Watson évekig dolgozott egy rajongói javításon, ami megoldotta volna a PC-s port hosszú ideje fennálló technikai problémáit, azonban májusban bejelentette, hogy betegsége miatt kénytelen lemondani a Volitionnél betöltött posztjáról. Hozzátette, hogy ettől függetlenül a javításon dolgozni fog egészen addig, amíg képes rá, viszont sajnos most kiderült, hogy Watson a héten elhunyt.

Hirdetés

Ugyan a Volition és a Deep Silver megerősítette, hogy ők mindenképpen befejezik majd a fejlesztő munkáját, ez sajnos nem változtat azon, hogy a gaming közösség egy pótolhatatlan alakját vesztette el és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a húsz perces videó, amellyel a Saints Row rajongók megemlékeztek róla:

Nyugodjék békében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)