Hirdetés

Elhunyt River, aki Dogmeatet alakította a Fallout 4-ben

|

River nem csak a külsejét adta Fallout 4-es társunknak, Dogmeat a viselkedéséből is sokat örökölt.

Hirdetés

Az is szomorú, amikor egy játékban veszítünk el egy számunkra kedves állatot, de ha a valóságban kell búcsút intenünk egy négylábúnak, az még inkább szívfacsaró. A hétvége folyamán elhunyt River, akit, mint azt gazdája is külön kiemelte, a legtöbben a Fallout 4 Dogmeatjeként ismerhettek.

Joel Burgess vezető pályatervezőként dolgozott a Fallout 3-on és Fallout 4-en, illetve dizájnerként a Fallout 76-on. River az ő kutyája volt, a fejlesztő Twitteren búcsúzott tőle egy hosszú posztfolyammal.

Hirdetés

Amellett, hogy felhasználták a külsejét Dogmeathez, folyamatosan figyelték a viselkedését, miközben a fejlesztőcsapat körül ólálkodott, tanultak tőle, próbálták megfigyelni, hogyan lehetne virtuális mása a játékos legjobb társa, barátja. A hangját, a nézését, a mozgását, a személyiségét is átvették, például az is River miatt van, hogy Dogmeat mindenféle nagy dolgokat odahoz kérés nélkül is, illetve hogy elől megy, de megvárja gazdáját. A közös munkáról a Bethesda korábban kiadott egy videót is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)