Hirdetés

Mit szólnál ahhoz, ha egyszer csak betoppanna Elijah Wood a virtuális szigetedre?

|

Az Animal Crossing: New Horizons egyik játékosa bizony alaposan meglepődhetett, amikor a színész karaktere megjelent nála.

Hirdetés

Hamar sok játékos új kedvencévé vált a nem olyan régen megjelent Animal Crossing: New Horizons, amiben bárki belefoghat saját, antropomorf állatokkal teli szigetének menedzselésébe. A jelek szerint pedig még hírességekkel is össze lehet futni a Nintendo játékában.

Hirdetés

Jessica Covalick néhány nappal ezelőtt közzétett egy posztot a Twitteren, miszerint a virtuális szigete egész szép áron vásárol fehérrépát, és várta az ajánlatokat, de valószínűleg nem számított arra, hogy egy igazi filmsztár is meg fogja találni. Pedig pont ez történt, ugyanis Elijah Wood is reagált a hirdetésre, majd rövidesen el is látogatott karakterével Jessica szigetére.

A sztori hamar bejárta az internetet, hiszen nem mindennapos dolog, hogy az ember egy ismert színésszel találkozik egy játékban. Egyébként a jelek szerint Wood elég jófej volt, hiszen nemcsak az üzletre koncentrált, hanem például megdicsérte Jessica szigetét, és el is töltött ott egy kis időt.

Nektek volt már hasonló élményetek valamelyik játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)