Hirdetés

Elindult hazánkban a Borderlands film forgatása, azt is tudjuk, ki lesz a főgonosz

|

Pár napja már forognak a kamerák, elindult Magyarországon a Borderlands filmadaptációjának gyártása.

Hirdetés

Hosszú ideig ült a stúdió a projekten, de az utóbbi hónapokban alaposan felpörgött a Borderlands filmadaptáció előkészítésre, egymást követték a castinghírek (legutóbb például az derült ki, kit láthatunk majd a moziban Kriegként), egy szerep kapcsán azonban eddig csak a sötétben tapogatóztunk: nem tudtuk, ki lesz a Borderlands film főgonosza.

Most viszont végre kiderült: az antagonista nem más, mint Atlas lesz, aki az ismert univerzum egyik leghatalmasabb embere, nem mellékesen fegyvergyáros. Akik játszottak már a Borderlands videojátékokkal, azok pontosan tudják, hogy az Atlas cég a játékok egyik fő fegyvergyártója, ami temérdek flintával látja el a Pandora bolygót. 

Hirdetés

A filmben hőseinknek Atlas elveszett lányát kell megtalálniuk, azért utaznak el a veszélyekkel teli Pandora bolygóra. Magát Atlast Édgar Ramírez fogja alakítani, őt leginkább a 2015-ös Holtpontból, a 2016-os Aranyból, vagy épp az American Crime Story tévésorozatból ismerhetitek, de szerepelni fog a nyáron érkező Dzsungeltúrában is Dwayne Johnson és Emily Blunt oldalán. 

Édgar Ramírez

Nem csak a főgonoszt leplezték le, hanem maga a forgatás is elindult, a munkálatoknak pedig Magyarország biztosít helyszínt. Április elseje óta forognak a kamerák, erről az alábbi tweet ad tanúbizonyságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)