Hirdetés

A Twitter kitiltotta az Elite: Dangerous egyik játékosát, mert az a játékbeli lények megöléséről írt verset

|

A jelek szerint még fiktív fajokat sem lehet halálosan megfenyegetni a közösségi oldal szabályzata miatt.

Hirdetés

Az Elite: Dangerous játékosainak valószínűleg nem kell bemutatni a játékban lévő idegeneket, vagyis thargoidokat, akik elég sok fejfájást okoznak a rajongóknak. Valaki nemrég művészi módon osztotta meg az interneten, hogy mit fog csinálni az űrlényekkel, azonban elég furcsa következménye lett a dolognak.

Hirdetés

A játék hivatalos Twitter-oldala nemrég egy versikét posztolt a közösségi oldalra. Egy belga játékos, Tim Wellens a saját alkotásával reagált a bejegyzésre, amelyben arról írt, hogy meg fogja ölni a thargodiokat, és a jelek szerint már ennyi is elég volt, hogy kicsapja a biztosítékot a Twitternél.

A közösségi oldal ugyanis levélben tájékoztatta Wellenst, hogy a verse miatt lekapcsolták a fiókját, mert a szabályzat tiltja az erőszakos fenyegetéseket. Persze a rendszer nagy valószínűséggel figyelmen kívül hagyta, hogy fiktív lények ellen irányult a dolog. Wellens egyébként megpróbálta megbeszélni az ügyet a Twitterrel, de a közösségi oldal hajthatatlan volt, így maradt a tiltás, pedig valószínűleg néhány perc után kiderült volna, hogy teljesen ártatlan versről van szó.

Ti jártatok már hasonlóan valamelyik közösségi oldalon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)