Hirdetés

Elképesztő Horizon Zero Dawn LEGO szörnyeteg készült, amit azonnal megvennénk a Hosszúnyak mellé

|

Tehetséges LEGO művész és Horizon Zero Dawn rajongó, Jon összerakott egy olyan lenyűgöző modellt, amit bármelyikünk büszkén tenne a polcára.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem bánja, hogy a Guerrilla Games elengedte a Killzone sorozatot, és inkább Aloy kalandjaira fókuszál. A Horizon Zero Dawn és annak kiegészítője is egy csodálatos új világba repítette a játékosokat, a Horizon Forbidden West pedig kiválóan folytatta a történetet.

Nem csoda, hogy a szériának egy meglehetősen méretes és aktív közössége van, aminek tagjai lenyűgöző műveket tudnak összerakni. A legutóbbi alkotást jon_the_makónak köszönhettük.

Hirdetés

Jon felépített egy nagyjából 5000 elemből álló LEGO modellt, amivel a Horizon Zero Dawn Thunderjaw nevű szörnyetegét keltette életre. Ez Jon saját összeállítása, így nyilván jöttek is a kérdések, hogy mennyibe kerülne egy ilyen. Elnézve a végeredmény komplexitását, nem lepődnénk meg, ha sokan egyenesen Jontól akarnák megvásárolni a modellt.

A Horizon rajongóknak egyébként most nincs jobb dolguk, mint LEGO készletekkel ügyeskedni, mivel a Forbidden West kiegészítőjéről még nem érkeztek hivatalos infók. Reméljük, hogy ez még idén változni fog.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)