Hirdetés

Elképesztő munka van ezekben a The Last of Us Part II cosplay fotókban

|

Pár elhivatott cosplayer és egy tehetséges fotós olyan képeket hoztak, amik tökéletesen visszaadják a játék feszült hangulatát.

Hirdetés

Ugyan a The Last of Us Part II megosztotta a játékosokat, az tagadhatatlan, hogy számtalan alkotót megmozgatott. A cosplayer közösség nem győzi kitermelni magából a jobbnál-jobb Ellie és Abby fotókat a mi legnagyobb örömünkre. Opal Ink és Carlos Adama még így is tudott valami kiemelkedőt mutatni.

Hirdetés

A fotós, Carlos nem csak a kiváló kompozícióért, de az utómunkáért is dicséretet érdemel. A levegőben szállingózó spórák és a színvilág tökéletesen visszaadják a The Last of Us Part II hangulatát.

A fotók mellett egy kisfilm is készült ezzel a cosplayer csapattal, de a filmet már Samuel Triggs hozta össze. Nem meséljük el, hogy mi történik benne, de aki szereti a játék világát, annak mindenképpen megéri azt 7 percet, amibe a végignézése kerül.

A lenti listában megtaláljátok a produkcióban résztvevő összes cosplayer Instagram profilját. Érdemes átböngészni őket, tényleg elképesztő munkákat hoztak össze:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)