Hirdetés

Elképesztően cuki Star Wars napi előzetest kapott a Biomutant

|

A Biomutant fejlesztői sem felejtették el május negyedikét.

Hirdetés

Tegnap, vagyis május negyedikén a hivatalos nemzetközi Star Wars nap miatt az egész világ Csillagok háborúja lázban égett, mi is egy halom Star Wars anyagot osztottunk meg veletek az oldalon.

Nagyon úgy tűnik, hogy a hamarosan érkező Biomutant fejlesztőiben is nagy rajongókat köszönhetünk, ugyanis közzétettek egy tematikus Star Wars napi előzetest is a játékukhoz - a kedvcsináló stílusosan a "May The Furrth" címet kapta.

Hirdetés

A Biomutant 2021. május 25-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra - a visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is futtatható lesz.

Íme az ünnepi trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)