Hirdetés

Elkészült a gamerek karácsonyi dala

|

Az ünnepi dallamokba Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption, Nintendo Switch és Game Pass vegyül.

Hirdetés

Minden évben nagy falatozásokba és rokonlátogatásokba torkollik a karácsony, idén viszont a járványhelyzet miatti óvintézkedésből sokan csak virtuálisan látogatják a nagyszülőket, és a családi összejöveteleken résztvevők száma is erősen megcsappan.

A videojátékok világa azonban ilyenkor is szeretettel vár minket, hogy egyedül, vagy éppen offline és online társakkal elmerüljünk benne. Mi is lehetne erre alkalmasabb időszak, mint mikor úgyis otthon kell lennünk?

Egy ilyen kellemetlenségekkel teli, lehangoló év után (amelyről még filmet is készít a Black Mirror alkotója) jól jön némi hangulatfokozó az év vége előtt, ezt pedig a The Chalkeaters és Natalia Natchan szállították le egy YouTube videó képében. Akár a gamerek tökéletes karácsonyi dalának is nevezhetnénk, hiszen a fülbemászó dallam arról szól, hogy milyen remek érzés a meleg szobában, gondtalanul átadni magunkat a videojátékok élvezetének egy forró ital társaságában, az üzenetbe pedig némi humor is vegyül.

Hirdetés

Nem szeretnénk lelőni a szöveg minden meglepetését, de nem maradhatott ki belőle a Cyberpunk 2077, a Sony exkluzívjai és az Assassin's Creed sem. 

Nálatok milyen játékok fognak pörögni az ünnepi időszakban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)