Hirdetés

Elkészült és ingyenesen letölthető a Resident Evil 2 magyar szinkronja

|

Profi szinkronszínészek dolgoztak a Resident Evil 2 remake-jének fordításán.

Hirdetés

Eleve nagyon kevés alkalommal próbálkoztak kiadók, fejlesztők azzal, hogy magyar szinkronnal turbózzák fel játékaikat, és amikor mégis, abban nem volt sok köszönet. Néhány éve a Sony PlayLink-es játékai kaptak hivatalos szinkront, de ez nem volt egy új tendencia kezdete, csak néhány kivételes eset.

A SzinkronSarok tavaly vágott bele a Resident Evil 2 szinkronjának elkészítésébe, decemberben jelezték, hogy nagyon jól haladnak. Mostanra sikerült végezni.

Hirdetés

Ada Wongot Törtei Tünde, Anette Birkint Ősi Ildikó szólaltatja meg, de hallhatjuk Lamboni Anna (Claire), Moser Károly (Leon) és Barbinek Péter (Brian Irons) jellegzetes hangját is. A végeredményből az alábbi videó ad ízelítőt, de ha letöltenéd és telepítenéd, itt találod a fájlokat, a hangok mellett táblák és a feliratok is magyarul jelennek meg. Szükséged lesz a Resident Evil 2 remake teljes, steames változatára is hozzá, minden egyéb instrukció megtalálható a csomagban.

Ha támogatnátok a SzinkronSarok csapatát, PayPalen tehetitek ezt meg, illetve ajánlott feliratkozni a YouTube csatornájukra, ellátogatni Discrod szerverükre, és követni őket Facebookon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)