Hirdetés

Elkezdődött a Vaják harmadik évadának forgatása, erről fog szólni a folytatás

|

A Vaják 3. évadának első forgatási képén Henry Cavill, Freya Allan és Anya Chalotra ücsörög, de már azt is tudjuk, hová tartanak.

Hirdetés

Nem csak azt jelentették be, hogy hivatalosan elkezdődött a Vaják, avagy The Witcher harmadik évadának forgatása, hanem a Netflix volt olyan kedves, és megosztotta velünk az új szezon szinopszisát, vagyis a cselekmény rövid összefoglalóját. Túl sok részletre persze ne számítsatok, de azért így is be lehet lőni, merre haladnak tovább hőseink.

Többek között ugyanis az is kiderült belőle, hogy Yennefer Aretuza felé vezeti a kis csapatot, Geraltot és Cirit.

Hirdetés

Ők hárman, vagyis Henry Cavill, Freya Allan, és Anya Chalotra ücsörögnek a nemrég közzétett hivatalos fotón is szettben.

A Vaják harmadik évadának hivatalos szinopszisa a következőképpen hangzik:

"Miközben a Kontinens uralkodói, mágusai és szörnyetegei azon versengenek, hogy elfogják Cirit, Geralt elrejti őt, és egyúttal elhatározza, hogy megvédi újra egyesült családját azoktól, akik el akarják azt pusztítani. A Ciri mágikus tanításával megbízott Yennefer elvezeti őket Aretuza védett erődjébe, ahol reméli, hogy többet tudhat meg a lány kiaknázatlan képességeiről. Itt azonban rájönnek, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk és mindent kockára kell tenniük, különben azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást."

Az egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor érkezik meg a Netflixre az új szezon, és mivel csak most kezdődtek el a forgatási munkálatok, az első előzetesekre is elég sokat kell még várni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)