Hirdetés

Elkezdték forgatni a Halo sorozat 2. évadát, varázslatos helyszínt találtak

|

Az élőszereplős Master Chief már biztosan visszatér a Paramount+-ra.

Hirdetés

A GameStar kritikája és a Puliwood értékelése alapján is meglehetősen identitászavaros volt a Halo sorozat első évada, de legalább videojátékba illő fináléval búcsúzott, amely ad némi reményt arra, hogy a már bejelentett második szezon jobb lesz. A Master Chiefet alakító Pablo Schreiberen (Amerikai istenek, Narancs az új fekete) valószínűleg ezúttal sem fog múlni semmi, akit már viszont is láthatunk egy fotón, amellyel az új évad forgatásának kezdetét harangozta be a Paramount. 

A Halo sorozat hivatalos Twitter fiókja osztotta meg az alábbi képet hírül adva, hogy elrajtoltak a következő etap munkálatai Izlandon, a Spartanok már megérkeztek a helyszínre.

Hirdetés

A fotó közepén Schreiber mosolyog a kollégái mellett, aki láthatóan boldog, hogy ismét Master Chief páncéljába bújhat, még ha sok rajongót ki is akasztottak vele, hogy levette a sisakját az első évadban.

A Halo széria hozzánk a SkyShowtime streaming szolgáltatás felhozatalának részeként érkezik majd meg, amely 2023 első negyedévének végéig debütál Közép- és Kelet-Európában, így nálunk is. A platform a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios, a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Peacock és a DreamWorks tartalmait is magába foglalja majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)