Hirdetés

Ellie múltjáról mesél a The Last of Us 7. része - itt az előzetes

|

Úgy tűnik, a hetedik epizód a Left Behind DLC sztoriját fogja feldolgozni, de olyan dolgokat is elmond, amiket a játékból nem tudtunk meg.

Hirdetés

Fontos események zajlottak le a The Last of Us sorozat mától megtekinthető hatodik részében - ha még nem láttátok, ne aggódjatok, nem fogunk spoilerezni. A friss előzetest azok is nyugodtan megnézhetik, akik nem Joellel és Ellie-vel indították a napot, nem árul el semmit az e heti epizódban látottakról.

Azt viszont megerősíti, hogy a hetedik epizód fogja feldolgozni a rövid, de fontos Left Behind kiegészítőben látottakat, amiből megtudtuk, hogyan szerezte Ellie a harapását, és milyen kapcsolatban állt Riley-val.

Hirdetés

Emellett még távolabbra utazunk a múltba, láthatjuk Ellie nehézségekkel tűzdelt iskolaéveit, amire a játékok nem tértek ki. Még az is lehet, hogy megtudtunk ezt-azt édesanyjáról, Annáról, akit Ashley Johnson alakít majd - ő formálta meg a karaktert a játékokban.

A The Last of Us sorozat 7. része február 27-étől lesz látható az HBO Maxon, ezt még három követi majd márciusban, a hónap végén pedig jön a The Last of Us Part I PC-s változata.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)