Hirdetés

Elnézést kért a Naughty Dog a The Last of Us Part II egyik előzetese kapcsán

|

Tisztázódott a korábbi vitás helyzet, újra szent a béke.

Hirdetés

Jó néhány trailer kijött az elmúlt napokban a The Last of Us Part II-hoz, de különösen nagy figyelem irányult a kibővített reklámra, melyben végig hallható egy dal. Ez a New Order-féle True Faith feldolgozásának feldolgozása, amiben szerepelnek olyan dallamok, melyeket az énekes-szövegíró Lotte Kestner tett hozzá az eredeti műhöz. 

Hirdetés

Miután a videó megjelent, Kestner csalódottan vette tudomásul, hogy az ő feldolgozását dolgozta át valaki, de erről a Naughty Dog és a Sony sehol nem tett említést. Most a játék rendezője, Neil Druckmann egy rövid tweetben jelezte, hogy a trailerben hallható dal valóban a hölgy feldolgozásán alapul, és a fejlesztők nem voltak elég körültekintőek, de azonnal pótolják az elmaradást. Azóta a leírásba bekerült egy mondat, illetve egy Bandcamp link

Kestner erre válaszolva azt írta, büszke arra, hogy a dala egy ilyen lenyűgöző projekthez kötődik, és köszöni mind Neilnek, mind a Naughty Dognak és a Sonynak. Az eredeti tweetet már jóval korábban törölte, valószínűleg vagy rájött, hogy hirtelen felindulásból nem jó ilyet posztolni, vagy felvették vele a kapcsolatot az illetékesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)