Hirdetés

Élő adásban támadt egy streamerre a szomszédja

|

Tört-zúzott a feldúlt férfi, gázpsray-vel sikerült kitessékelni.

Hirdetés

A sokadik swattingos eset és Snoop Dogg lenémított streamelése után a Twitch újabb sztorit szállított, a nézők ezúttal élő adásban lehettek szemtanúi egy betöréses támadási kísérletnek.

Az eset elszenvedője egy orosz nő, a közel 12 ezer követővel bíró rúdtáncos/CS:GO-játékos girl__fighter volt, aki a szomszédjával került összetűzésbe.

Hirdetés

Az azóta eltávolított adásban a Victoriaként is ismert streamer épp egy barátnőjével volt, amikor megjelent nála a dühöngő férfi, és rongálásba kezdett a képen kívül, végül még a streamhez használt kamerát is felborítva.

A felvételt többen is lementették, így a YouTube-on is látható:

A lányok nem hagyták magukat, girl__fighter barátnője elvileg gázspray-vel jutalmazta a mutatványt, ezért hallható a videó végén a köhögés. Egy reddites felhasználó szerint a törő-zúzó a szomszéd azt kiabálta, hogy "bántani foglak", mire a barátnő azzal replikázott, hogy "nem, én bántalak téged, kifelé innen". Mindeközben a streamer a nyugalmát megőrizve vonta kérdőre a szomszédot, hogy miért kell így viselkednie.

Victoria azóta már többször is visszatért a Twitchre, egy 12 órája megosztott adás címe alapján jelenleg egy biztonságos helyen veszi fel a közvetítéseket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)