Hirdetés

Előbb lehet PS5-stílusú Nike cipőd, mint PS5-öd

|

Ha minden a tervek szerint halad, akkor már jövő hónapban beszerezhetjük a PG5 x PS5 csukákat.

Hirdetés

Paul George még 2018-ban mutatta be az új PG 2.5 cipőit, miután arról áradozott, hogy mennyire imádja a PlayStationt. Az akkori cipőkből aztán készültek verziók, melyek a PS4 stílusát, és fényeit mintázták. Most hasonló a terv a legutóbb PG 5-ös modellel, ami egy teljes PS5-ös dizájnátalakítást kapott. A Sneaker Files információi szerint a cipőket már májusban be lehet majd szerezni 110 dolláros áron.

Hirdetés

Több cipőgyártó is próbálkozott az elmúlt években betörni a geek piacra, de a többsége általában túltolja a brandinget. A PS5-ös csukáknál mondjuk mi tudnánk élni a nyelven ülő hatalmas PlayStation logó és a sarkon húzódó, PS5 feliratú szalag nélkül, de mindent összevetve azért nem néznek ki rosszul.

Nektek hogy tetszenek? Beszereznétek egy párat a PG5 x PS5 sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)