Hirdetés

Élőben nézhetjük, hogyan dolgozik a Legends of Runeterra egyik művésze

|

Ha érdekel a karakterrajzolás művészete vagy csak szeretnéd látni, hogy hogyan születnek az új LoR-lapok, akkor érdemes lesz bekapcsolódnod az élő műsorba.

Hirdetés

A Legends of Runeterra egyik művésze, Chris Campbell fog kamera elé ülni május 29-én, itthoni idő szerint 19:00-kor, hogy egy új, még nem látott karakterrel ismertessen össze bennünket. Az új kártyalap művészi anyaga a szemeink előtt fog kirajzolódni, közben pedig kérdéseinkkel bombázhatjuk az iparági veteránt. Ha ez az alkalom sikeres lesz, akkor valószínűleg több ilyen streamet is kapunk majd a jövőben.

Hirdetés

A Riot Games kártyajátékának egyik legnagyobb erőssége az elbűvölően gyönyörű lapjaiban van, így ez az adás valószínűleg azoknak is érdekes lesz, akiket egyébként annyira nem izgat ez a téma. Remek lehetőség lesz ez arra, hogy rajongók és művészek leülhessenek egy asztalhoz, és kibeszéljék a karaktereket, a stílust és a technikákat. 

A streamhez egyébként egy kis nyereményjáték is kötődik:

"A kétórás adást követően várjuk majd a közösség tagjait, hogy megosszák velünk a bemutatott új karakter sajátos verzióit Twitteren, a @playruneterra és #drawwithriot megjelölésekkel. Kiválasztunk majd 11 győztest, akik játékbeli jutalmakat kapnak, úgy mint champion, epic és rare lapokat, illetve expedition tokeneket, amellett, hogy természetesen a munkáikat megosszuk majd a @playruneterra profilon. A legjobb darab beküldője leülhet egy személy elbeszélgetésre Chris Campbellel. A győztesek listáját a @playruneterra Twitter oldalon fogjuk közzétenni 2020. június 10-én."

Aki szeret alkotni, annak ez egy remek lehetőségnek hangzik. A műsort itt tudjátok majd követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)