Hirdetés

Elon Musk a Fortnite-tal trollkodott

|

Az üzletember a Twitteren tett közzé egy vicces képet, ami egyből felkeltette a játékosok és az Epic Games figyelmét.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni Elon Muskot, aki tudományos eredményeivel, illetve sikeres vállalkozásaival számos követőre tett szert az elmúlt években. Ráadásul a közösségi oldalakon is elég aktívan tevékenykedik, és nemrég elég rendesen odaszúrt az egyik legnépszerűbb videojátéknak.

Hirdetés

Elon Musk a Twitteren osztott meg egy képet egy olyan fiktív cikkről, amelyben arról írnak, hogy az üzletember megvette a Fortnite-ot, majd törölte az egészet. Ezzel természetesen azonnal felhívta magára a figyelmet Musk, és rengeteg választ kapott más Twitter-felhasználóktól, akik közül sokan be is szálltak a mókába, és további vicces képeket osztottak meg.

A fiktív hír leadjében egy kitalált idézet olvasható Musktól, amely szerint "Meg kellett mentenem ezeket a gyerekeket az örök szüzességtől". Ezt osztotta meg mókásan helyeselve Musk. 

Mindeközben a Fortnite-ot jegyző Epic Games is észrevette a tweetet, és a srácok egy valódi cikkel válaszoltak, ami arról szól, hogy Musk szerint mikor építheti meg a SpaceX az első bázisát a Marson - itt azon viccelődtek, hogy Musknak egy teljes évtized kell ahhoz, hogy megépítse a Mars bázist. Az üzletember válaszára sem kellett sokat várni, Musk közölte, hogy a valóság bizony kemény dolog. 

Ti figyelemmel követitek Elon Musk munkásságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)