Hirdetés

Élőszereplős adaptációt kap a Kingdom Come: Deliverance

|

A munkálatokban a Warhorse Studios mellett a Netflix egyik korábbi munkatársa is részt vesz.

Hirdetés

Nem lett hibátlan játék a 2018-as Kingdom Come: Deliverance, de azért mindenképp kijár egy piros pont a játék mögött álló, cseh fejlesztőcsapatnak, hogy a fantasy elemeket félretéve egy hamisítatlan középkori kalandot varázsoltak nekünk. Egyébként a játék nem is fogyott rosszul, ráadásul több díjat is sikerült bezsebelnie, és a jelek szerint a jövőben már nem csak PC-ken és konzolokon találkozhatunk majd Henry történetével.

Hirdetés

Ma érkezett a hír, hogy a Warhorse Studios és a Netflix egyik korábbi fejese, Erik Barmack közösen kívánnak elhozni nekünk egy élőszereplős Kingdom Come: Deliverance adaptációt, ami lehet egy film, de akár sorozat is. A munkálatokban részt vesz Barmack új csapata, a Wild Sheep Content is, és elvileg már megkezdődött az írók és rendezők felkutatása.

A Warhorse fantasy elemektől mentes, realisztikus alkotása egyébként kifejezetten könnyen kezelhető alapanyag lehet egy adaptáció számára, hiszen viszonylag földhözragadt cselekeménye van, így nem igazán kell súlyos pénzeket költeni speciális effektusokkal megalkotott lényekre és hasonló dolgokra. 

Ti megnéznétek a játék sztoriját filmként vagy sorozatként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)