Hirdetés

Élőszereplős Assassin's Creed sorozatot készít a Netflix

|

A Resident Evil franchise mellett az Assassin's Creed univerzum bővítését is magára vállalta a Netflix.

Hirdetés

Miközben a streaming szolgáltató sorra kaszálja el az olyan sorozatokat, mint a Mindhunter vagy a GLOW, folyamatosan jelenti be újdonságait is, úgyhogy bár néhány széria sosem kap majd korrekt lezárást, a tartalom legalább soha nem fogy el.

Ma például azt jelentette be a Netflix, hogy a Ubisofttal közösen Assassin's Creed sorozatot készít, melynek Jason Altman és Danielle Kreinik, a kiadó filmes és tévés részlegének munkatársai lesznek az executive producerei.

Hirdetés

Azt, hogy pontosan hogy fog felépülni a széria, nem árulták el, de a Netflix saját gyártású sorozatokért felelős alelnöke, Peter Friedlander elmondta, izgatottak az együttműködés kapcsán, főleg a többrétegű történetmesélés, és a lenyűgöző múltbeli környezetek miatt. Feltehetően ugyanúgy lesz modernkori és múltbéli szál, utóbbiból talán több is, de egyelőre csak találgatatunk. A premier tervezett dátuma sem ismert.

Ha csak kicsivel is lesz jobb, mint az Assassin's Creed film, már örülhetünk, de ha sokkal, akkor még boldogabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)