Hirdetés

Élőszereplős Metroid rajongói film készült, minden rajongónak látnia kell

|

A rövidfilmben Samus és Ridley párharcát dolgozták fel.

Hirdetés

Nemrég került fel az internetre egy pompásan kivitelezett rajongói Metroid film, melyben Samus a sorozat ikonikus ellensége, Ridley ellen vonul harcba.

A rövidke, viszont meglehetősen látványos videót készítő devinsupertramp rengeteg élőszereplős filmet készített már a legkülönfélébb témákban. A Metroid kisfilmmel kapcsolatban kiemelte a Discord közösségét, akik szerinte rengeteg munkával járultak hozzá a projekt elkészüléséhez.

Hirdetés

A kisfilm elején Samus megérkezik az SR422 névre hallgató fagyos bolygóra, ahol gyorsan fejleszti a plazaágyúját, amivel aztán harcba is indul a jól ismert Metroid ellenségek ellen, hogy végül Ridleyvel is megküzdhessen.

A film CGI részei is egészen jól működnek ahhoz képest, hogy egy nyilván nagyon alacsony költségvetésű rajongói filmről beszélünk. Nézzétek meg ti is:

A világszőttesen egyébként egészen sok Metroid élőszereplős tartalom fellelhető, ezek közül azonban valószínűleg a Metroid: The Sky Calls című a legnépszerűbb. Utóbbi 2015-ben debütált és azóta több mint 3 millió megtekintést szedtek össze a készítők.

Bárcsak a játékok terén is ilyen pozitívak lehetnénk, sajnos azonban erről szó sincs. A Metroid Prime 4 a legutóbbi projekt, amit még 2017-ben jelentettek be, azonban a munkálatok alatt sok problémával találkoztak a fejlesztők, így 2019-ben újra kellett kezdeni az alapoktól a játékot. Reméljük, hogy az E3-on hallani fogunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)