Hirdetés

Élőszereplős Pokémon-sorozat készülhet a Netflixre

|

Egy igazán ígéretes alkotót emlegetnek az új Pokémon-sorozat kapcsán.

Hirdetés

A Netflix eddig is az egészpályás letámadás híve volt, hiszen a Castlevania, a Resident Evil, sőt még a The Witcher is kapott saját adaptációt náluk (bár utóbbi esetén nem a videojátékokra, hanem az eredeti regényekre hagyatkoztak), a jelek szerint pedig a jövőben is kedvezni szeretnének a gamereknek. A Variety információi szerint ugyanis elkezdtek dolgozni egy élőszereplős Pokémon-sorozaton.

A Pokémon világában nem újkeletű ez a megoldás, a 2019-es Pokémon - Pikachu, a detektív (Pokémon Detective Pikachu) is egy élőszereplős mozi volt, és nagy sikert aratott a kritikusoknál és a pénztáraknál is.

Hirdetés

A Variety szerint még nagyon az elején jár a projekt, mindenesetre forrásaik arról számoltak be, hogy Joe Henderson lesz a széria vezető producere és írója. Henderson neve leginkább a Lucifer az Újvilágban sorozat rajongóinak lehet ismerős, ő volt ugyanis a Lucifer Morningstarról szóló (egyébként DC Comics képregényeken alapuló) széria egyik producere.

A Netflix és a The Pokémon Company együttműködése egyébként nem most kezdődött, hiszen a streamingplatform az otthon immár három fontos Pokémon-sorozatnak, a Pokémon the Series: Sun & Moon - Ultra Legendsnek, a Pokemon: Indigo League-nek és a Pokemon Journeysnek is, valamint több Pokémon animációs film is megtalálható a kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)